One Love Tour идва за празника на Стара Загора

На 5 октомври в Стара Загора гостува One Love Tour с още по-разнообразна и наситена програма, специално за празника на града. На централната улица на Античния форум Августа Траяна фестивалният ден ще започне веднага след официалната церемония по повод празника на града в 11:30 ч. с програма за най-малките, включваща Вокална студия „Траяна глас“ и детски спектакъл.

Най-желаната атракция за хората от всички възрасти, специално изградената „Арена на дуелите“, ще даде възможност на малки и големи да изживеят и изпитат емоцията от най-българския телевизионен риалити формат Фермата. Димитър Господинов и участници от предишни сезони на предаването, са подготвили за зрителите емблематични и запомнящи се игри. Към позабравените бит и традиции ще ни върне „Алея на занаятите“, където гостите на фестивала ще могат да се запознаят с автентични български занаяти, запазили се до днес. Ще си припомним красотата и изяществото на ръчно изработените произведения, а всеки, който поиска да се опита или научи – ще има тази възможност.

Вечерният концерт ще започне с групата на Иван Христов и Драндийски, които са подготвили нов репертоар, специално за Стара Загора. Ексцентричната, дръзка и млада Тита, ще е единствената дама, включена във вечерната програма. Следващият изпълнител е звездата на Македония – Слаткаристика. Той е истинска сензация в страната си и много популярен у нас. Концертът ще продължи с атрактивното участие на Криско, а след него публиката ще завладее легендата на македонската музика, виртуозният китарист и композитор Влатко Стефановски.

За финал на вечерта е роденият в Стара Загора, актьор, изпълнител и композитор –  Стефан Вълдобрев, заедно с Обичайните заподозрени.

One Love Tour Ви очаква на 5 октомври в Античния Форум, за да празнуваме заедно празника на града. Забавления за всички поколения, 12 часова програма, „Алея на занаятите“, „Арена на дуелите“ от Фермата, кулинарна презентация от Ути Бъчваров, грандиозен вечерен концерт и всичко е с безплатен вход.

One Love Tour, защото “ Love always wins“!