„Пинокио“ – премиера за деца в ДТ „Гео Милев“ – Стара Загора

На 2 октомври 2018 г., вторник, от 11:00 часа, на голяма сцена, Драматичен театър „Гео Милев” ще представи на своите зрители втората си премиера за сезона – спектакъла за деца „Пинокио” по Карло Колоди.

Драматизацията на творбата е дело на Рада Москова, постановката и сценичната среда са дело на проф. Андрей Аврамов, музикалното ръководство – на Евгени Господинов.

В спектакъла участват: Тодор Тодоров, Цветомир Черкезов, Стефан Борисов, Жоро Райчев, Миленка Сотирова, Илина Илиева

Мили деца,

Италианският писател Карло Колоди е написал историята за  дървената кукла Пинокио много отдавна – през 1883 г. По тази приказка е създадена пиеса, която вашите родители са гледали, когато са били на вашата възраст. Годините минават, децата порастват, стават майки и бащи, а историята за дървеното човече, което иска да стане истинско момче, продължава да се играе по цял свят. И така вече цели 135 години!

Когато и вие станете майки и татковци, доведете децата си на това представление – Пинокио пак ще бъде тук, бъдете сигурни!

Скъпи родители, елате с децата!

ПРЕМИЕРА – на 2 октомври 2018 г., вторник, от 11:00 часа,  на основна сцена в ДТ „Гео Милев”. Спектакълът ще се играе и на 9, 16 и 23 октомври.