В детска градина „Детски рай“ – Стара Загора заработи прахосмукачка  Rainbow

„На 31 август 2018 г.  ДГ № 66 ,, Детски рай“ – Стара Загора получи прахосмукачка Rainbow.  Ценната придобивка е в резултат от успешно приключилата кампания, подкрепена от всички родители и персонала. За новата учебна година всички матраци на децата, ще бъдат почистени с нея, а въздухът във всички занимални ще бъде освежен и освободен от алергени“ . Това съобщи за медията ни директорът Силвия Стоянова.

Да се закупи  прахосмукачка Rainbow е желано, но скъпо удоволствие, което не е по джоба на всеки, включително и на детските градини. Цената на продукта е 2600 лв. Но се появява възможност, която е подкрепена от всички родители, учители и непедагогическия персонал.  Условието е определен брой семейства да допуснат представители на фирмата в домовете си за промоция на прахосмукачката, което носи определено количество точки. Ако пък се закупят няколко броя от машината – точките се утрояват. В крайна сметка условията са преизпълнени. „Детски рай“  притежава желания и потребен уред.

Още много инициативи на новия директор Силвия Стоянова са в процес на реализация. Важно е, че тя притежава таланта да мотивира и организира хората за добри дела.

Росица Ранчева