Специални отстъпки на билети за двете предстоящи премиерни заглавия на Операта

Специални отстъпки на билети предлага Държавна опера-Стара Загора за двете си предстоящи премиерни заглавия

 Само на 11,12 и 13 юни на двете каси на Операта може да закупите:

– Семеен билет за премиерата на мюзикъла за деца „Машина на времето“ на 14 юни цена от 10 лв. билет за родител, деца до 12 г. – безплатно.

– Семеен билет за премиерните спектакли на операта „Палячи“ под купола на Цирк „Балкански“ с атрактивни циркови номера – Държавна опера-Стара Загора предлага общо 100 билета за двата спектакъла на 20 и 21 юни на цена от 15 лв., децата до 12 г. – безплатно.

Кратко за премиерните спектакли:

Базиран на идеята да провокира твоето любопитство към зараждането и развитието на музиката и танца от Каменната ера до наши дни, новият детски спектакъл на Държавна опера Стара Загора ще те превърне в пътешественик във времето. Знаеш ли какво е това Барок? Дали е нещо за хапване? А, чувал ли си нещо за Краля Слънце? И наистина ли мислиш, че мумиите не могат да оживяват? Знаеш ли кой е Йохан Себастиян Бах? Дали има само рицари в Средновековието и що е Григориански хорал? О, не се притеснявай ако не знаеш отговорите!

Ако искаш да ги научиш и да пътешестваш с децата от Детско-юношеско студио за опера и балет „Маргаритки“, заповядай на 14 юни 2018г. от 19.00ч. в залата на Държавна опера Стара Загора.

 

Държавна опера Стара Загора представя за първи път под купола на цирк Балкански операта „Палячи“ от Леонкавало

Една истинска история за гърбавия клоун Тонио, страховития Канио и неговата невярна съпруга Неда. Представление, което прекрачва границата между въображение и реалност. Режисьор Огнян Драганов, диригент Ивайло Кринчев.

В главните роли на тази покъртителна история блестят имената на Калуди Калудов, Зоран Тодорович, Анна Дитри, Деси Стефанова, Нико Исаков и Александър Крунев.  С изключителното присъствие на артистите от трупата на Академичен цирк Балкански.

Само на 20 и 21 юни от 19 часа в Парк Артерилийски под купола на цирка!