Милена Желязкова получи Почетното отличие „Неофит Рилски“ на Министерство на образованието

Най-високият приз на Министерството на образованието за учител и директор – Почетното отличие „Неофит Рилски” получи директорът на Второ основно училище „П. Р. Славейков” Милена Желязкова. Грамотата бе връчена на 29 май от Татяна Димитрова – началник на РУО, Стара Загора. Отличието е „За цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищно образование” и е подписано от Красимир Вълчев, министър на образованието. Награждаването се състоя в Актовата зала на Второ основно училище в присъствието на целия педагогически актив.

„Благодаря за подкрепата, доверието, всеотдайната работа и постигнатите успехи на целия колектив на Второ ОУ „П. Р. Славейков“. Споделям наградата с всички мои колеги! Благодарна съм и за доброто сътрудничество с РУО, Стара Загора!” – сподели Милена Желязкова, директор на школото.

Това престижно отличие идва броени дни след най-българския празник 24 май и голямата награда на Милена Желязкова – отличието „Директор на годината” на Синдиката на българските учители. Г-жа Желязкова получи покана и присъства на големия прием на Президента на Република България в чест на 24 май.

Честита нова награда!

Долап.бг