Специалните Великденски предложения на Държавна опера-Стара Загора

В навечерието на най-светлия християнски празник Великден, Държавна опера – Стара Загора предлага на своите почитатели специални отстъпки за всички концерти и спектакли до края на месец април.
Кампанията стартира от 10:30 часа на 6 април и приключва до 13:30 ч. на 12 април. През този период всеки зрител може да се възползва от предложението да закупи неограничен брой билети на цени с отстъпка от 20 до 30% на двете каси – в сградата на Операта и в сградата на Синдикалния дом.
ВЕЛИКДЕНСКИ КОНКУРС „СЕЛФИ С ОПЕРАТА“
Държавна опера – Стара Загора обявява конкурс „СЕЛФИ С ОПЕРАТА“ за най-атрактивна снимка на зрител, направена в сградата на Операта и/или пред нея. Снимката, спечелила най-много лайкове (харесвания) в специален албум на страницата на Операта във Фейсбук, ще донесе на автора си голямата награда – СПА-уикенд за двама в хотел „Армира“ на Старозагорските минерални бани. За авторите на следващите 4 фотоса в класацията по брой харесвания, ще има награди от сувенирния магазин на Операта.
Участвайте и изпращайте снимките си като съобщение във ФБ-страницата на Операта    https://www.facebook.com/StateOperaStaraZagora/ или на мейл: marketing@operasz.bg
Държавна опера – Стара Загора