Първо шоколадово изложение Grand Chocolate Festival в столицата

На 11 и 12 март 2017г. от 10:00 до 18:00ч. в най-големият изложбен център в България – Интер Експо Център, ще се състои първото по рода си шоколадово изложение – Grand Chocolate Festival. Oчаква се третото издание на фестивала да е най-доброто, на два пъти повече площ, с подходяща декорация за уютна фестивална атмосфера.
Виртуози в производството на шоколад и шоколадови изделия ще се представят с над 250 вида шоколад от всички краища на света и във всякакви нетрадиционни комбинации. Организаторите са подготвили тази година по-голяма изложба на шоколадови произведения на изкуството, презентации и работилници по-голям и по-забавен детски кът, фотокорнери на различна тематика, шоколадови бижута и дрехи и много други изненади.
На най-голямото шоколадово събитие ще може и да дегустирате шоколадови творения в шоколадовият замък, в който ще бъде превърнат Интер Експо Център. Поради голямат площ на фестивала, няма часови диапазони или ограничения в продължителността на престоя на самото изложение. Програмата на фестивала е еднаква и за двата дни.
Разгледайте сайта на фестивала и си планирайте едно вкусно пътешествие! http://www.grandchocolatefestival.com/