Коледна украса от обновения кв.“Самара-3“ получи най-голямо одобрение в конкурса „Да събудим Коледния дух“

Коледна украса от обновения кв.“Самара-3“ получи най-голямо одобрение в конкурса „Да събудим Коледния дух“

Големият победител в конкурса за Коледна украса са участниците от кв. „Самара –3 “, бл. 8, вх. В. Те са едни от първите, които се включиха в конкурса и събраха най-голямо одобрение от посетителите на страничката със същото име във Фейсбук. Може би за това им помогна отправеният призив за подкрепа – „Нищо ,че сме последният блок и последният вход. Никой не ни вижда, но затова ние ви даряваме любов и щастие. И колкото и странно да звучи идва време ,когато трябва не да вземаш,а да даваш с пълни шепи, да даряваш радост. Усетете тази магия! Бъдете щастливи и богати духом хора.“

Общо 507 души до днес са харесали тяхната публикация със снимки от 08.12.2016 г.

На втора позиция с 323 харесвания са снимките с Коледната украса на Детска градина „Светлина“ от 05.12. 2016 , които бяха харесани от 323 души. Те са и първите, които се включиха в конкурса с голямо желание. „С удоволствие участваме, за „Да събудим Коледния дух!“, написаха от ДГ Светлина във Фейсбук.

Общо 85 души са харесали фотосите с Коледно настроение от Детска градина №34 „Светлина“, публикувани на 05.12.2016 г. „Участваме с радост в конкурса „Да събудим Коледния дух“. Украсата в двора на детската градина бе сътворена с много желание и любов, за да създаде настроение и естетическа наслада на деца, родители и всички, които посетят най-обновения квартал на Стара Загора – „Самара-3″. Пожелаваме Весела Коледа! Успешна и щастлива Нова 2017 година!“, написаха във Фейсбук от екипа на детското заведение.

„Децата от Детска градина №68 “Патиланско царство“ много обичат Коледните празници. С най-голямо удоволствие се включваме в конкурса целящ да запали именно Коледната искра във всеки“, споделиха от детското заведение под публикуваните красиви снимки в страницата „Да събудим Коледния дух!“. Те се включиха в последните дни от конкурса и получиха одобрение от 32 души.

Община Стара Загора благодари на всички за участието в конкурса, който се проведе за първи път, с идеята празникът да стане по-красив и вълнуващ за повече хора в очакване на Рождество. Оказа се, че има повече желаещи да подкрепят участниците, отколкото самите те да изпращат снимки на Коледна украса.

Очакваме утре, 28.12.2016 г., в 17.00 ч., победителите пред Коледната елха във фоайето на общината, за да получат наградите си, както и всички участници в конкурса.