Приказен град оживява пред Общината

Запалването на Коледната елха!

Какви вълнения бяха едно време…Какво тръгване на общинските служители към планината, акция заедно с горските служители за намирането на най-хубавото дърво, придвижването му до града, донасянето на площада, изправянето – което е много специална работа, украсяването…

И така, коледната украса на града е вече поставена и ще светне официално от магическия жезъл на Дядо Коледа на 4 декември. В 17,30 часа започва тържеството на площада. Сценарият му, разбира се, че е поверен на екип на Кукления театър – те са най-добрите що иде реч за омагьосване на деца. Обаче! Кукленци намесват в Приказния град герои освен от своите постановки, още и от Операта с „Пинокио“, за което хвала.
В програмата участват и  Общински фолклорен ансамбъл „Загоре“,  Вокална студия „Траяна глас“,  Детска театрална студия при Кукления театър и Детска театрална школа при Център за наука, култура и изкуство –Стара Загора.
И в службата ви ще проявят разбиране, ако вземете малчугана си в 17 часа от Детската градина, за да сте заедно на този чуден детски празник пред Общината. Не само че ще проявят разбиране, ами може и да си вземете официално разрешително също от Дядо Коледа. Той и такива документи вече подписва, милият Старец.

Защото знае-всяко дете копнее да държи ръката на мама и тате, когато стават чудеса.

Чудесата са за споделяне.