Коледни бъркотии забъркват „Маргаритки“те

„Коледните бъркотии” се случват във фоайето на Операта. Симпатичният Дядо Коледа е пораснал на години и ръст, и брада, но в душата си е останал дете. Заиграва се с играчките, дето е тръгнал да подарява. Баба Зима, неговата жена, му се кара и го отпраща навън – да си върши работата. Ама то много работа, много чудо, много летене, много подаръци за разнасяне…! Добрият старец се уморява, сяда да си почине, ама го унася и заспива …Играчките го чакат, чакатда се събуди …пък времето лети, трябва да се спазва график! И решават, и тръгват – сами …да се раздадат на децата. Голям смях пада, ноооооооо няма да разказвам докрай, нека бъде интересно на тези, които ще го гледат.
Жизнерадостният сценарий на „Коледни бъркотии” е написан в рими и се лее леко и приятно. В спектакъла в ролите на „порасналите” деца – Дядо Коледа, Баба Зима и Разказвач, се изявяват артистите от Операта Христо Иванов, Маргарита Йовчева, Нели Нечева. Ръководител на вокалната студия е Зорница Желязкова, а режисьор на спектакъла, ръководител на балетната студия и балетен педагог е Радост Младенова-Арабаджиева. Ще има чисто нови и- някои уханни -песнички като „Коледни меденки”, ще видите удивителният танц „Снежинки”…и в още други красиви истории, разказани с музика, танци и стихове.
Заповядайте и доведете детенцето си/дечицата, внучето/внучетата,племенници, роднинчета, малки и големи сладурчета – на 16 и 19 декември от 10,30 ч. от в Операта на Стара Загора.
Декември е месец на вълшебствата за децата, а „Маргаритки” знаят всички тънкости, как се прави най-тънката магия – да ококорваш очички и да усмихваш устенца от радост и възторг по време на спектаклите им. А след това, вечерта – да водиш сладки сънища с балеринки и песни в главиците на най-хубавите дечица на света.