Отслабваме! На 26 ноември и 25 декември

ПОЛЕЗНО
Преди предстоящото пълно лунно затъмнение на 26 ноември и на 25 декември!
Детоксикацията се започва сутринта в деня на пълнолунието и продължава и следващите два дни – общо 3 дни. Ето вариантът на д-р Атанас Михайлов – уважан хомеопат, помогнал на стотици хора.
Всичко, което трябва да си набавим за всеки ден от детокса са: 2 л фреш от цитрус, 2л минерална вода и пакетче английска сол (продава се във всяка аптека). Цитрусите могат да бъдат грейпфрути или портокали, като моят съвет е, ако ви е за първи път, да си направите микс. Не е лошо да купите всичко необходимо в деня преди пълнолунието.
Със ставането сутрин се пие 1 с.л. английска сол, разтворена в малко вода. Тя действа очистително на червата, така че е препоръчително да сте си вкъщи до обяд. Половин час след английската сол започва приема на течностите. В някакъв голям съд, например тенджера смесете 2 литра фреш и 2 литра вода. Това се пие през целия ден, нищо друго. На мен понякога това количество не ми стига, за това си правя билков чай без никакви подсладители. И така три дни. Изглеждат много без никаква храна, но истината е, че се понася доста леко. Витамините и плодовата захар във фреша дават енергия, а постоянния прием на течности не позволява дехидратация и усещане за глад.
Ако тренирате по време на детоксикацията, ви съветвам да правите по-леки и краткотрайни тренировки. На следващия ден след детоксикацията приемайте по-лека храна – супи, плодове и др. Ако спазваме стриктно режима за детоксикация, резултатите които ще постигнем са:цялостно прочистване на тялото, освобождаване от излишните течности и изчезване на оттоците и подпухването, освежаване на тена, загуба на 1-3кг от теглото