Пиесата „Никой не е пълно 6“ с Иванка Шекерова


Event Details


КАКВО: „Никой не е пълно 6“ с Шекерова – one woman show

КЪДЕ: Къща на арх.Димов

 КОГА: 23 август, 18,30 часа

 Гостуването на спектакъла в Стара Загора се организира от АртEриа – ArtArea.

Добрите идеи се раждат на по чашка, а страхотните – край морето. Така един залязващ летен ден в Лозенец, докато актрисата Иванка Шекерова се забавлява върху случка от живота си, на събеседника Елин Рахнев му хрумва идеята за нов моноспектакъл.

След известно време съвместната работа на двамата творци дава резултат, а публиката вече се радва на хрумването им, наречено „Никой не е пълно 6”.

„Хората по-скоро сме стигнали накъде до добър 4. На всеки му липсва по нещо, за да бъде отличен, но това е цветното и красивото в живота”, размишлява Иванка. След премиерата публиката си тръгна с болки в корема от смях.

Пренасяме училището като аналог на живота. Ако в школото сме оценявани от учители, според Иванка, в живота трябва да се потрудим да се самоанализираме, за да знаем къде вървим и къде сме стигнали сега. На въпроса каква ученичка е била, вече порасналото момиче отговаря – Добър 4.39.

Да излезе сама на сцената за one woman show е поредното предизвикателство за пловдивската актриса. Не усеща страх, а по-скоро се забавлява от новото начинание. Преди да покаже пред публика спектакъла, тя кани няколко близки и приятели, на които вярва, а те реагират положително и със смях от видяното. Как ще оцените вие моноспектакъла, ще видим накрая.

Четири истории за любовта, разочарованията, трепетите на сърцето и кипването на барута.

Истории, в които всеки може да припознае частица от себе си, да намери отговори, да се пукне от смях, да поплаче, да пее с пълно гърло и бурно да коментира.

Райна Апостолова – едно момиче, което ще обикнеш.

One woman show на Шекерова

По идея на Елин Рахнев

Врати: 18:30 ч.

Начало: 19:00 ч.

Вход с предварителна резервация : 12 лв.

–––––––––––-

*Моля, резервирайте седящи места на тел. 0886 352 273 (от вторник до неделя след 16:00 ч.)