Клавирен концерт на Стефания Русева

На 18 юни 2018 г. (понеделник) от 19:00 ч. в залата на Регионална библиотека „Захарий Княжески” – Стара Загора клавирен концерт на Стефания Русева от класа на Милена Александрова НУМСИ „Христина Морфова” – Стара Загора.
В програмата:
Доменико Скарлати – Соната К466-фа минор
Доменико Скарлати – Соната К380-Ми мажор
Едвард Григ – Соната оп.7-ми минор:
Allegro moderato;
Andante molto
Alla Menuetto,ma poco piu lento
Finale. Molto allegro
Александър Скрябин – Етюд оп.8 №11-си бемол минор
Енрике Гранадос – Концертно алегро оп. 46
Вход – свободен!